Gratis fles cava!
Hotel Wilhelmina
image

Gratis fles cava!

 Gratis fles cava bij directe online boekingen!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Gratis fles water
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Activiteiten in Domburg

Welkom bij hotel Wilhelmina in Domburg. Wij hebben voor u een paar activiteiten op een rijtje gezet voor tijdens uw verblijf in Hotel Wilhelmina!

Spa Domburg

Er is niks lekkerder dan uzelf even goed verwennen, en dan ook nog op een van de mooiste plekken aan zee! Geniet bij Spa Domburg van de sauna’s, een zwembad en een rustruimte. Ook is het mogelijk om verschillende behandelingen or massages te boeken. Lees op de website meer over openingstijden, behandelingen en tarieven.

Spa Domburg

Hoge Hill Domburg

Wilt u genieten van een prachtig uitzicht over Domburg? Ga dan naar het nabij gelegen “Hoge Hill”. Het uitzicht is zo adembenemend dat het vroeger voor vele schilders en dichters een inspiratiebron was! 

Marie Tak van Poortvliet museum

Het Marie Tak van Poortvliet museum, vernoemd naar de kunstverzamelaarster Marie Tak van Poortvliet, bevind zich op 5 minuten lopen van het hotel. Het museum opende in 1994 zijn deuren op de huidige locatie, nadat in 1921 het kunstzaaltje tegenover het Badpaviljoen was vergaan. Het museum heeft prachtige en uiteenlopende tentoonstellingen, zo wordt in 2021 een foto tentoonstelling van Domburg verwacht. Wilt u meer informatie over de tentoonstellingen, openingstijden en tickets, neem dan een kijkje op de website van het Marie Tak van Poortvliet museum.

Marie Tak van Poortvliet

Wilt u meer informatie over activiteiten in de buurt van hotel Wilhelmina? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 118 58 1100 of kom langs bij de receptie!